Personlig effektivitet og forandring: Kursus har hjulpet mig

Jeg ved udmærket godt, at mange af jer måske har svært ved at tro på det, jeg nu vil fortælle jer, men det er altså sandt. Som de fleste af jer måske er klar over, så har personlig effektivitet voldet mig store problemer i mit liv, og en morgen vågnede jeg op og besluttede mig for, at det skulle jeg altså ændre på, og det gjorde jeg så. Det første jeg gjorde var at tilmelde med et forandring kursus og et kursus i personlig effektivitet, og jeg skal være ærlig og fortælle jer, at de to kurser har vendt fuldstændigt op og ned på mit liv – på den gode måde.

Personlig effektivitet har aldrig været min stærke side, og jeg har haft utroligt svært ved at prioritere mine arbejdsopgaver – både i skolen og på de jobs jeg har haft – og det har uden tvivl haft nogle konsekvenser, jeg godt kunne have været foruden. Da jeg så hørte om det her kursus i personlig effektivitet, så vidste jeg, at det var min chance for at forbedre min personlige effektivitet, og jeg sprang derfor til med det samme. Kurset blev afholdt af Supplement, og jeg kiggede deres kurser igennem for at se, om de mon havde nogle andre spændende kurser, jeg kunne deltage i, for når nu man skal lave en forandring, så kan man lige så godt gøre det gennemført, og det var derfor, jeg valgte også at melde mig til et forandring kursus.

Hvad har jeg lært om personlig effektivitet og forandring?

Kurserne fandt sted i sidste uge, og nu hvor jeg lige har haft lidt tid til at fordøje alt det, jeg har lært, vil jeg selvfølgelig gerne dele mine erfaringer med jer.

Jeg har lært utroligt meget om personlig effektivitet, og jeg har indset, hvor utroligt vigtigt det er at kunne mestre prioritering af forskellige opgaver i forskellige sammenhænge. Jeg synes helt klart selv, at jeg har været god til at tage de ting, jeg har lært til mig, og jeg kan allerede mærke, at jeg er blevet meget bedre til personlig effektivitet.

Derudover er jeg rigtig glad for, at jeg også valgte at melde mig til et forandring kursus, for her lærte jeg en masse om, hvordan man kan håndtere forandringer, og jeg har alt i alt lært en masse ting, som jeg helt sikkert både kan og vil tage med mig her i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *