Kroppen vil gerne renses en gang i mellem

maven udrensningDet er ikke til at tro det, men vores krop har altså brug for en lille udrensning en gang i mellem og ved forskellige situationer mere end andre. Det er dog ikke os alle, der har lyst til at ligge endetarm til et lavement – tværtimod – men heldigvis kan man bl.a. med forskellige pille-kure gøre dette på en alternativ måde, som er langt mindre invaderende end et lavement.

De fleste rensningskure har forskellige formål og fokuserer på forskellige dele af kroppens system – især blodet og ernæringssystemet. Det er også disse områder der har mest brug for en udrensning en gang i mellem – især hvis man er ved at forsøge at ændre ens kostvaner.

Der findes nogle enkelte te-sorter, som ex. grøn te, som har en lignende funktion, men dog med en ganske svag effekt. Til gengæld kan du finde forskellige pille-kure, som ved at følge planen kan rense kroppen for forskellige ting – oftest som en slags detox-kur, der genaktiverer kroppens eget afgiftningssystem – eller rebooter kroppen til at blive mere effektiv, end den var før.

biodrainEn af disse hedder BioDrain, som er en urte pille, som man tager dagligt med masser af vand. Ved nogle kure er det en dal af kuren at man skal faste, men det behøves ikke med BioDrain, hvilket gør denne kur nem og bekvem.

Biodrain gør det, at den understøtter kroppens naturlige funktioner i nyre galde og lever og hjælper med at udskille affaldsstoffer gennem urin og sved. Resultatet er mere energi og en krop, som er klar til at behandle enhver kost – men er det en sund kost kan kroppen trække mere ernæring ud af maden, fordi den er blevet renset.

Man kan også få forskellige produkter som bruges på huden, som kan virke udrensende, men dog med den forskel at det kun er noget der kan optages af huden, hvilket har en svagere effekt end ved pille-måden.

Er du ved at overveje en kostomlægning eller kan bare mærke at kroppen godt kunne bruge en udrensing, så bør du bestemt overveje en detox kur som BioDrain.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *