Jeg har endelig stiftet mit eget selskab i København!

Jeg har en rigtig stor nyhed, jeg har glæder mig hele dagen til at fortælle jer! Sagen er nemlig den, at jeg længe har haft en drøm om at stifte mit eget selskab i København, og den drøm er nu endelig gået i opfyldelse. Er det ikke fantastisk!?

Jeg har i mange år drømt om at blive selvstændig, men det har indtil nu været en drøm, der har været nærmest umulig at få til at gå i opfyldelse, fordi jeg jo har været afhængig af en fast indtægt ved siden af, men nu er drømmen omsider gået i opfyldelse, og jeg er nu hermed ejer af mit eget selskab i København. Kan I tro det?

Jeg vil gerne benytte mig af lejligheden til at takke min advokat, der har hjulpet mig utroligt meget med at stifte mit selskab i København. Hvis ikke det havde været for ham, så havde jeg ærligt talt nok ikke stået her i dag som ejer af mit eget selskab i København, så en stor tak til ham må være på sin plads.

selskab københavn
Jeg valgte at alliere mig med en af de bedste advokater inden for stiftelse af selskab i København, fordi jeg ville være sikker på, at det hele gik rigtigt for sig, så jeg ikke pludselig stod med håret i postkassen med skattefar, der kom efter mig og mit selskab i København, og det er jeg overbevist om har været en rigtig god investering.

Det var alt fra mig i denne omgang. Nu vil jeg fejre mit nye selskab i København resten af dagen, men husk at man kan hvad man vil! Man skal bare tro på det og have lidt tålmodighed, så er den der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *