Historien om silikonebryster og bryst implantater

silikonebryster bryst implantaterHer kommer historien om silikonebryster og bryst implantater. Det er ikke til at tro det, men kvinder og mænd har i mange år været glade for store bryster, så glade, at de har tyet til mange desperate metoder for at forstørre bryster og forsøge at gøre dem større med alle mulige underlige kemikalier.

Silikonebryster og de bedste implantater

Silikonebryster og bryst implantater har ikke altid været her og været godkendte til brug, men der er gennemført virkelig mange videnskabelige eksperimenter for at finde den perfekte løsning på den udfordring det er for mange kvinder ikke at have den bugnende overkrop med smukke og afrundede bryster af en vis størrelse.  Allerede i 1880’erne var der en skør videnskabsmand, som forsøgte at sprøjte paraffin ind i kvinders bryster. Det gik gruelig galt, og forsøgene dræbte adskillige kvinder. Kvinder har altid været villige til at gå langt for at få større bryster. Fx spise underlige tabletter med hormoner og gnide brysterne ind i alle mulige underlige cremer og olier samt præparater, der lover, at de bliver større. Fakta er desværre, at det eneste med en videnskabeligt dokumenteret virkning er silikonebryster og bryst implantater med silikone i. Det tog dog virkelig mange år at udvikle dem, og finde en mere sikker metode at sætte dem ind på, eftersom flere på et tidspunkt har prøvet at få indsat silikonebryster og bryst implantater, hvor silikone begyndte at sive ind i deres kroppe. Det var ikke lige den bedste reklame, så heldigvis har producenterne været super flittige med at udvikle bedre og sikrere bryst implantater til silikonebryster. En af de bedste er Mentor, som i mange år har produceret bryst implantater af høj, høj kvalitet, hvor der også er tænkt over sikkerhed og tryghed. De er gennemtestede.  Her finder du gode bryst implantater.

Silikonebryster og videnskab

I mange år forsøgte mænd sig med videnskabelige forsøg, og bryst implantater bestod af diverse former for fedt fra kvinden selv. Problemet var blot, at fedtet sivede ind i kroppen igen, så det virkede desværre for dem heller ikke med fedt.  I 1940’erne forsøgte desperate japanske kvinder at virke mere tiltrækkende på de amerikanske soldater, og store bryster var et krav. De forsøgte at få silikonebryster, og det gik igen meget, meget galt. De sprøjtede flydende silikone ind i sin krop, og det sivede ind i kroppen og ødelagde fuldstændig deres helbred. I 60’erne begyndte man at producere bryst implantater med silikone, og dette var virkelig et fremskridt, fordi man ikke længere sprøjtede silikone direkte ind i kroppen, men producerede bryst implantater, som der var silikone indeni.  I 70’erne var der en del kvinder, som førte retssager mod producenter af brystimplantater. Deres silikonebryster begyndte at lække, og der var ikke rigtig noget at gøre. I 1992 satte de amerikanske myndigheder stop for silikonebryster, og de blev først godkendt af dem igen i 2006. heldigvis er de nu så sikre, at der ikke er nogen stor fare for, at der sker noget med dem. Her kan du få gode silikonebryster. Det hele endte lykkeligt, men der var nogle sten på vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *