At finde et kompetent kontorengøringsfirma i København kan være svært

erhvervsrengøringAt finde et kompetent firma til kontorrengøring i københavn, kan være en vanskelig affære, hvilket jeg selv måtte sande da jeg blev nødt til at afskedige mit nu forhenværende rengøringsfirma. Jeg fandt simpelthen deres rengøringsarbejde for dårligt, og derfor valgte jeg at ophøre vores samarbejde med dem.

Da jeg som ejer af en lille IT virksomhed i københavn, har jeg altid ment at det var alfa og omega for vores virksomhed så, så rent og nydeligt ud som muligt, da dette afspejler virksomhedens professionalisme.  Derfor blev jeg meget skuffet over mit nu forhenværende rengøringsfirmas arbejde.

Rene kontorlokaler sikrer et sundt arbejdsklima

Herudover er rene kontorlokaler også fundamental for et sundt og godt arbejdsklima, da hvis man negligere dette, kan det få en stor indflydelse på ens virksomheds bundlinje. Man kan risikere at ens medarbejdere har flere sygedage, grundet et dårligt og urent arbejdsklima. Derudover kan et rent og sundt arbejdsklima også virke motiverende for medarbejderne i virksomheden, da rod og urenhed ofte kan medvirke til et øget stress.

Rod kan nemlig distrahere og stjæle opmærksomheden for ens hjerne, og dermed medvirke til at man bliver mindre produktiv. Du kan læse mere om hvordan rod medvirker til stress og mindre effektivitet ved at klikke her.

Min søgen efter et kompetent rengøringsfirma i københavn

Derfor gav jeg mig til at lede efter et nyt firma i københavn som kunne tage sig af kontorrengøring i min virksomhed. Dog måtte jeg hurtigt indse at dette arbejde var yderst vanskeligt, da der findes utallige virksomheder i københavn som tager sig af kontorrengøring.

Derfor opstillede jeg nogle kriterier for det firma som skulle tage sig af vores kontorrengøring. Jeg krævede for det første at se nogle pålidelige referencer fra tidligere virksomheder som havde benyttet sig af rengøringsfirmaet, derudover krævede jeg også af det firma som skulle tage sig af vores kontorrengøring er et svanemærket rengøringsfirma, da jeg går meget op i miljøvenlighed hvilket også er en del af mit eget firma CSR profil.

Jeg fandt derfor frem til et rengøringsfirma i københavn som levede op til alle disse krav, og aftalte derfor med dem om at de skulle tage sig af rengøring af vores kontorer, uden for åbningstid. Og i dag kan jeg roligt sige at jeg har været yderst tilfreds med mit nye rengøringsfirma, som udfører et fremragende arbejde.

Hvis du leder efter et kompetent rengøringsfirma i københavn, kan jeg derfor varmt anbefale mit nuværende rengøringsfirma, som tager sig al slags kontorrengøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *