Dansk producent fremstiller de bedste sikkerhedssko og arbejdssko

I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan man kan være sikker på at finde sig et par nye sikkerhedssko eller arbejdssko af en ordentlig kvalitet, som holder til hverdagens slid, og som samtidig giver optimal beskyttelse til fødderne. Derudover ser vi også nærmere på en af branchens førende producenter, for det er for mange slet ikke til at tro, at en dansk producent rent faktisk har fremstillet de aller bedste og letteste sikkerhedssko, hvilket både er en revolution og ikke mindst sensation inden for branchen af professionelt fodtøj.
Find de rette sikkerhedssko og arbejdssko

Når man arbejder i en branche, hvor det er nødvendigt at være iført enten sikkerhedssko eller almindelige arbejdssko, så er der ofte tale om, at der udføres arbejde, der enten kan være skadeligt for fødderne, hvis man ikke har det rette sikkerhedsudstyr, eller at man besidder en arbejdsfunktion, hvor man slider meget på skoene.

Selvom både sikkerhedssko og arbejdssko er udviklet til at skulle kunne holde til lidt af hvert, så har de en begrænset levetid, og det er derfor nødvendigt fra tid til anden at købe nye arbejdssko eller sikkerhedssko.

Branchen for fremstilling af sikkerhedssko og arbejdssko er dog en meget innovativ branche, hvor der hele tiden bliver videreudviklet på teknologi og design, og det vil sige, at man hver gang, man skal ud og købe nye sikkerhedssko eller arbejdssko skal sætte sig ind i, hvad der har rørt sig i branchen. Man kan med andre ord ikke regne med, at man “bare” kan købe de samme sko, som man har i forvejen, hvis man gerne vil have det bedste, og det vil man selvfølgelig, når det drejer sig om føddernes sikkerhed og deres ve og vel i løbet af en lang arbejdsdag.

Sagen er nemlig den, at det kan være rigtigt svært at finde de helt rigtige sikkerhedssko eller arbejdssko, og det gælder om at starte med at afdække behovet. Har du nogle specifikke krav til skoene? Teknisk såvel som designmæssigt.

Hvad skal man gå efter?

Kvalitet kan være et vidt begreb, og det kan være svært at vide, hvad det helt konkret er, man skal gå efter.

Når der er tale om sikkerhedssko, så skal man først og fremmest sikre sig, at skoene er sikkerhedsgodkendt og har både tåkappe og sømværn. De tekniske krav til en sikkerhedssko som fx tåkappe og sømværn gør ofte, at skoen bliver meget tung at have på. Dette kan dog imødekommes ved, at nogle producenter fremstiller skoene ved hjælp af såkaldt letvægtsteknologier. Det ser vi nærmere på senere i artiklen.

Skal man i stedet købe almindelige arbejdssko, skal man sikre sig, at skoene er resistente over for varme, olie, syre og benzin – i hvert fald hvis man arbejder med nogle af disse elementer, og derudover er arbejdssko som regel også både skridsikre og antistatiske, men her er det behovet, der sætter dagsordnen, da arbejdssko er en overordnet betegnelse, der dækker over alle slags sko, man bruger på en arbejdssko.

Både når det gælder sikkerhedssko og arbejdssko, er det vigtigt at huske på at mærke efter, hvor tunge skoene er. Skoenes vægt spiller en afgørende rolle i forhold til, hvor behagelige skoene er at have på i længere tid, og ofte har man disse sko på i mere end 8 timer om dagen. En anden ting man skal bemærke er skoenes komfort, og derfor er det altså altafgørende, at man prøver skoene, inden man køber dem, hvilket er en klassisk fejl, mange begår. Derudover spiller skoenes funktionalitet naturligvis også en stor rolle.

Dansk producent vi alle kan være stolte af

Den danske producent af både sikkerhedssko og arbejdssko, HKSDK, er en producent, vi danskere kan være stolte af. HKSDK fremstiller både sikkerhedssko og arbejdssko af dansk design, og skoene er naturligvis også udviklet i Danmark. Det forhindrer dog ikke HKSDK i at være en af de mest innovative producenter af arbejdssko og sikkerhedssko i Europa.

HKSDK markerer sig på det omfangende marked ved at fremstille deres egne teknologier, som de implementerer i deres sikkerhedssko og arbejdssko. En af disse teknologier er deres såkaldte Air Technologi, som har til formål at skabe en utrolig let sål, som både er fleksible og støddæmpende – faktisk fremstiller de markedets bedste og mest fleksible og støddæmpende airsål.

En anden teknologi er deres Light Weight teknologi, som anvendes under konstruktionen af sikkerhedsskoene. Teknologien er afgørende årsag til, at HKSDK fremstiller markedets absolut blødeste, letteste og ikke mindst smarteste sikkerhedssko til dato.

Du kan læse meget mere om de omtalte teknologier og flere til her.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis man er på udkig efter markedets bedste arbejdssko og sikkerhedssko, så skal man vælge HKSDK, men der er andre fordele ved at vælge HKSDK end de indlysende fordele, som vi allerede har været inde på.

Vælger man at købe sikkerhedssko eller arbejdssko, der er fremstillet af HKSDK, kan man være helt sikker på, at man både får markedets bedste kvalitet til en overkommelig pris, og samtidig vælger man at støtte op om dansk design og udvikling. HKSDK værner om det danske og har selvfølgelig også hovedsæde i Danmark, hvorfra de servicerer et stort antal af forhandlere i hele Nordeuropa.

hksdk sikkerhedssko

Forhandlere af HKSDK sikkerhedssko og arbejdssko

HKSDK samarbejder med en lang række af både danske og internationale forhandlere af deres arbejdssko og sikkerhedssko. Blandt nogle af disse forhandlere kan STARK, Carl Ras, AEO, XL-BYG og en lang række byggemarkeder nævnes.

Se hele forhandlerlisten her.

Derudover har du her mulighed for at se det store udvalg af de forskellige HKSDK sikkerhedssko og HKSDK arbejdssko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *