Kategoriarkiv: Boligen

Få en sikker bolig med hjælp fra din låsesmed

Det er ikke til at tro men… da jeg nu har to gange har været udsat for indbrud, valgte jeg at ringe til Københavns Låsesmed så de kunne sikre min bolig mod nye indbrud i fremtiden. De to indbrud skete nemlig begge gange op til jul i de to seneste år, hvor jeg og min familie var rejst til mine svigerforældre i Jylland. Jeg bor i et villakvarter i Østerbro og derfor er der sikkert mange tyve som mener at det et godt sted at lave indbrud, især i juleperioden hvor de fleste beboere i mit kvarter er rejst på ferie til udlandet, eller bor hos familie og venner udenbys. Continue reading

Du kan nemt fjerne fugten i kælderen!

Der findes en måde, hvorpå du kan undgå at skulle betale i dyre domme for at få et omfangsdræn installeret. Metoden hedder Drymat og benytter elektroniske impulser til at skubbe fugten ud af murværket – med succes.

Hvordan gør man det, spørger du nok, men det er ganske nemt at forklare. Der installeres nogle ledninger og ledere som der tilsættes strøm, som vha. nogle impulser leder fugten væk fra kælderen. Det er simpelt at installere:

Systemet kan bestilles hos Drytech, som i øvrigt er eneforhandler af systemet i Danmark og Sverige. Hvis du er er interesseret kan du finde mere information her og her.