Anbefaling – Acubiz rejseafregning

Ja, så blev det endelig tid til endnu et indlæg her på bloggen! Indlægget skal i dag handle om et virkelig smart rejseafregningssystem, som jeg blev bekendt med for ikke så lang tid siden. Så sidder du, og har et behov for at slippe af med alt det administrative arbejde, der er i forbindelse med rejseafregning, så vil jeg stærkt anbefale dig at kigge med her!

Virksomheden bag dette smarte system er danske Acubiz, som siden 1997 har haft en vision om at gøre det lettere for medarbejdere at håndtere rejseafregninger og andre medarbejderrelaterede udgifter, og derved gøre det mindske omkostningerne for virksomhederne.

Du spørger måske dig selv om, hvad du i bund og grund får ud af at investere i dette. Og dette kan besvares med blot 6 punkter:

•    Du får mere tid til din kerneforretning
•    Du får et samlet og præcist overblik over dine omkostninger
•    Du eller dine medarbejdere udsættes for mindre stress
•    Du får mulighed for at udnytte dine kernekompetencer bedst muligt
•    Du vil kunne se resultatet af den øgede effektivitet på bundlinjen
•    Du vil hurtigt have indtjent investeringen hjem igen (hurtig ROI)

Nå, men hvordan fungerer Acubiz’ rejsesystem egentlig?

Det er faktisk utrolig nemt. Og gør det nemt at håndtere alle former for medarbejderrelaterede omkostninger heriblandt omkostninger forbundet med kreditkort, telefonregninger, rejser og meget mere. Og det er fuldstændig ligegyldigt, hvilken betalingsmetode der er tale om.

En af fordelene ved Acubiz’ rejseafregningssystem er, at det er web-baseret. Det betyder, at du har adgang til systemet uanset, hvor du eller din medarbejder er, så længe der bare er adgang til et netværk med online forbindelse. Det er altså muligt at lave rejseafregninger, hvor bilag samt kontantudlæg registreres på under 2 minutter. Så bliver det altså ikke nemmere!

Du tænker muligvis: Ja ja, det lyder da fint. Men det er jo nemt nok at love guld og grønne skove! Hvordan kan overhovedet være sikker på, at det er så nemt, som der står skrevet?

I så fald vil jeg anbefale dig at se dette Youtube-klip, hvor det meget simpelt bliver vist og forklaret, hvordan det hele fungerer.

App til rejseafregning

Ja, du læste rigtigt! Der er også en app, som også udviklet af Acubiz. Det bliver altså ikke meget nemmere at få ordnet sine rejseafregninger. Appen hedder Acubiz Capture, og fungerer ved, at du tager et billede af kvitteringen med din mobil, uanset om du har betalt med kreditkort eller kontant, og uploader derefter billedet via appen, som sender billedet direkte til den web-baserede udgave. Du har samtidig også mulighed for at indtaste beløb, land og valuta.

Du kan se, hvordan det fungerer i dette Youtube-klip:

Selv om jeg ikke har gjort brug af systemet så længe, så synes jeg allerede nu, at jeg har fået rigtig godt styr på det. Og jeg er altså ikke den med den største sans for IT. Jeg vil klart anbefale systemet til enhver, der måtte have behov for noget lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *